Sauli Lakkapää

PERINNEPUUKOT LAPISTA

Sauli Lakkapää -puukoissa perinteinen nahka- ja puukäsityötaito kohtaa kyläsepän takoman terän. Sauli Lakkapää -puukot tehdään Turtolassa Lapissa Tornionjoen rannalla alusta loppuun saakka sukupolven mittaisia käsityöläisperinteitä kunnioittaen.

SAULI LAKKAPÄÄ -PUUKOT

Sauli Lakkapää -puukko on monitoimityökalu, jolla voi vuolla puuta ja käyttää vaikka kirvesmiehen työkaluna. Se on erittäin hyvä erä- ja metsästysretkillä vaikka riistan nylkemiseen ja kalastusreissuilla kalojen perkuuseen. Nuotiotulilla sitä voi käyttää vaikka ruokailuvälineenä.  Sauli Lakkapää -puukko on myös kaunis lahjaesine ja koriste. Suunnittelun lähtökohtana on luoda perinteisesti tehtyjä puukkoja, jotka jatkavat tarinaansa käyttäjänsä kädessä. Haluamme että puukot kulkevat kantajansa mukana kalareissuille, vaelluksille ja metsästysretkille, joissa se terävällä terällään vuolee kauniin kiehisen. Toivomme, että ne luovat iloa käyttäjänsä kädessä tai lahjana annettaessa.

aitoa käsityötä

Sauli Lakkapää -puukot valmistetaan käsityönä korkealaatuisista yksilöllisistä materiaaleista. Siitä johtuen varsinkin kahvamateriaalien esim. pahkan kuvio on aina yksilöllinen ja voi poiketa hieman tuotekuvasta.  Puukko on tärkeä työkalu, joka kulkee monessa omistajansa mukana. Sen vuoksi puukon laatu ja kestävyys on meille erityisen tärkeä. Puukoillamme on viiden vuoden takuu. Takuu ei koske normaalia pinnan kulumista eikä itseaiheutettuja vikoja kuten terän ruostuminen.